Beskyt dit hjem mode tyve

18 April 2022
Steffen Hansen

advertorial

Der er ikke noget værre end at føle sig utryk i sit eget hjem. Derfor kan det være rart at beskytte sit hjem mod tyve, så man ikke skal bekymre sig om, at der kommer ubudne gæster – Hverken når man er hjemme, eller når man ikke er hjemme. I dette indlæg kommer vi ind på nogle konkrete tiltag du kan tage, så dit hjem er mere sikkert.

Installer en alarm

Først og fremmest, så er det en god idé, at få installeret en alarm i sit hjem. Med en alarm kan man sørge for, at der ikke er folk der går ind i ens hjem, uden de er berettigede til det. Alarmer kan købes med tilhørende overvågningskameraer, eller med abonnement, så der altid står en vagt klar, hvis alarmen lyder.

døre

En sikker dør

Ikke alle døre og låse er lige sikre, derfor er det en god idé at sørge for, at den dør man har er sikker. Det er muligt at købe ekstra sikre døre uanset om det skal være en dør efter mål, eller om den er lavet i standardmål. Det vigtigste er blot, at man finder en der passer til huset eller lejligheden, samtidig med, at den har de funktioner der ønskes.

Sæt gitter for vinduerne

Det er en god idé at opsætte gitter for alle kældervinduer. Dette skyldes, at man ved at sætte gitter for kan sikre vinduet mod at uvedkommende kan smadre det, og derefter kravle ind. En løsning med gitter for ruderne er en af de mere simple løsninger, og kræver ikke det store.

Det vigtigste er blot, at man sætter gitteret op på en måde, så tyven ikke kan fjerne det, hvis de har den ene eller anden form for værktøj med, som de jo typisk har. Gitter bør derfor opsættes indenfor fremfor udenfor.

Flere Nyheder