Boliginspiration – når du skal indrette din bolig

25 November 2020
Astrid Pedersen

Uanset om du netop er flyttet sammen med kæresten, flyttet hjemmefra eller blot ønsker at ommøblere din nuværende bolig, kan du have brug for inspiration til indretning.

Selv om indretning af bolig i høj grad er et individuelt – og særdeles personligt – anliggende, sker der jo intet ved at kigge lidt på hvad andre har gjort, og lade sig inspirere deraf. Nettet bugner formelig af spændende bolig blogs, i hvilke indretnings eksperter og helt almindelige mennesker deler deres erfaringer.

Du kan finde blogs om alt fra loppefund til indretning af vinkælder, eller ligefrem total renoveringer af huse og lejligheder. Her vil du kunne finde den inspiration du har brug for i forbindelse med indretning af dit hus eller af din lejlighed, når du synes det kniber med kreativiteten.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg søger boliginspiration?

Du bør altid tage din egen boligs størrelse, type og disposition i betragtning når du ønsker at renovere eller indrette den på ny. Det er vigtigt at du ikke prøver at gøre boligen til noget den ikke er. Resultatet vil næsten altid ende med at blive temmelig kikset.

Et eksempel på misforstået indretning af boligen er når man egentlig ønskede sig en herskabslejlighed i stilen fra omkring århundredeskiftet men er i besiddelse af en af de meget smukke funkis lejligheder som blev opført omkring 1930. Her vil det være ganske omsonst at begynde at sætte kunstig stuk op, eller montere høje paneler. Disse tiltag vil uvægerligt clashe med den eksisterende arkitektur – og resultatet vil aldrig blive kønt.

Find de bedste kilder til boliginspiration online

I stedet bør du prøve at få det bedste ud af din bolig, og søge at få den til at præsentere sig fra sine mest fordelagtige sider – det betaler sig i sidste ende bedst. Du kan læse mere om boligindretning på https://inspirationsuniverset.dk/ 

Flere Nyheder