Det er slet ikke så dyrt at få batterier

28 July 2019
Annemette Poulsen
Det er slet ikke så dyrt at få batterier

Der er mange, der er af den overbevisning, at de ikke bør købe batteridrevent legetøj til deres børn. Det betyder, at de ikke giver dem mulighed for at blive stimuleret blandt andet gennem lys, lyd og bevægelse, og det er en stor glæde at tage fra dem. Børn har nemlig behov for at føle sig underholdt, og når man som forældre ikke har tid til at give dem en konstant opmærksomhed, kan legetøjet være løsningen. Dog fravælger mange forældre sådan en form for legetøj, fordi det er dyrt i forhold til batteriforbruget.

Meget legetøj har behov for strøm

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at batterier er dyre. Og når man køber legetøj, som har behov for strøm, skal der ofte bruges helt op til 8 styks, hvorfor en pakke hurtigt vil være brugt. Og har man så endda mere legetøj, som hver især skal bruge batterier for at virke optimalt, bliver det til en betydelig udskrivning. Det er dog også blot en udgift, der stiger, idet man også har andre ting i hjemmet, der har behov for strøm. Her er der for eksempel tale om fjernbetjeningen og lommelygten.

Hav altid reserver

Dog kan du sagtnes lade dine børn lege med de sjove og underholdende legetøj – alt hvad de har lyst til. Det er nemlig muligt for dig at købe billige batterier. Og det er faktisk lige meget, hvilke der er tale om. Du skal blot tage et kig online, og så vil du finde et stort udvalg af billige batterier. Og fordi at priserne er så lave, har du også mulighed for at sørge for, at du altid har nogle ekstra batterier liggende i hjemmet. På den måde løber du aldrig tør, og du bliver aldrig nødt til at se på de skuffede små ansisigter, når deres legetøj ikke fungerer.   

Flere Nyheder