En drøm om feriebolig i Sydfrankrig kan gå i opfyldelse!

13 February 2019
Anders Lundtang Hansen
En drøm om feriebolig i Sydfrankrig kan gå i opfyldelse!

Var du klar over, at du kan få en andel i en feriebolig i det sydlige frankrig?

Det er faktisk løsningen på den drøm, som rigtig mange mennesker går rundt og har, hvor de eftertragtet, inderligt ønsker sig, at de kunne tage på ferie i det sydlige Frankrig, hvor de havde en bolig til rådighed, som er deres egen.

Nu kan du måske indvende, at hvis man har en andel i en bolig, så er man jo ikke eksklusiv ejer af den, og det kan lugte af almindelig udlejning af for eksempel sommerhuse, som vi kender der herhjemmefra.

Men sådan ligger landet langt fra. Vi kender det jo herhjemme, hvor man blandt andet kan købe en andel i en lejlighed, og her skal man jo ikke pludselig rykke ud for at gøre plads til andre, ukendte mennesker, der lige rykker ind med kort varsel for at bruge ens bolig.

Sådan gælder løsningen også med den her konstellation ved at få en andel i en feriebolig i Sydfrankrig. Du behøver ikke lære de andre familier, ofte fem, som man deler boligen med, at kende personligt, men der er på den måde ikke tale om fremmede mennesker, der benytter ens bolig.

Og man har lige stor andel i boligen, så det er ikke noget med, at en familie har mere rådighed over den, end en anden familie har.

Man sørger også bare om at fordele boligen mellem sig, når man vil benytte den på forskellige tidspunkter af året.

Ligeledes sørger man alle sammen om at holde boligen ved lige, så den er til pænt brug hver gang, den skal benyttes af en af familierne.

Det er den ultimative løsning til dem, der altid har ønsket sig en feriebolig i det sydlige Frankrig, men hvor pengene har været en begrænsning.

Følg linket fra tidligere i artiklen for at blive mere klog på, hvordan proceduren foregår.

Flere Nyheder