En trolley til hverdag og ferie

08 January 2021
Pia Nielsen

Selvom ferien måske ikke lige står for døren, kan du sagtens få glæde af din trolley i hverdagen. Brug en trolley til mere og andet end blot ferie og undgå tunge løft. En trolley beskytter din computer, giver dig frie hænder og ikke mindst ubegrænset mulighed for at transportere ting. 

Det kan en trolley også bruges til…

Spar dine skuldre, og lad din trolley blive din arbejdstaske, eller brug den smarte mulighed for hjul til tunge ting i hverdagen. Mulighederne er mange, det handler bare om at få øje på dem og undgå de tunge løft, der på sigt kan give dårlig ryg. 

Har du plads til alt i arbejdstasken?

I stedet for at slæbe din laptop, alle dine papirer og din madpakke over skuldrene eller på ryggen, når du skal til og fra arbejde, kan du med fordel lægge det hele i en trolley. De praktiske tasker med hjul og trækhåndtag fås i alle designs og størrelser, så du ikke behøver at ligne én, der er på vej i lufthavnen. 

Vælg laptopmodellen, hvis du ofte transportere IT-udstyr. Tasken med ekstra polstring og plads til det hele gør det nem at flytte IT sikkert ude og inde. Rejsetaskemodellen giver dig yderlommer til småting som bilnøgler, telefon og adgangskort, mens den klassiske arbejdstaskemodel i læder byder på ét stort rum.   

Undgå tunge løft!

Også uden for arbejde kan du bruge den praktiske trolleyer på hjul. Tag din trolley med næste gang, du skal købe ind – så behøver du ikke begrænse antallet af de tunge drikkevarer eller poserne med mel. Brug en trolley, når en bunke dokumenter eller bøger skal flyttes mellem kontoret og hjemmet eller hent tunge leveringer fra pakkeshoppen i en praktisk kabinekuffert med hjul. 

Og husk: De fleste trolley er designet til også at kunne bæres i hånden eller over skulderen, når tasken er tom!

Flere Nyheder