Få det bedste tilbud på gulvafslibning i Jylland

19 January 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når et trægulv bliver mærket af tidens tand vil det typisk blive mat og plettet i overfladen. Uanset hvor godt du passer på dit olie eller sæbe behandlede trægulv vil det med tiden blive nusset og snusket at se på.

Samtidig vil det tørre og slidte træværk få en tendens til at danne splinter. Så er det at man får lyst til at skifte gulvet ud. Men det er faktisk sjældent nødvendigt. Det kan nemlig godt lade sig gøre at få gulvet til at stråle på ny.

Hvordan kan jeg genskabe gulvets smukke overflade?

Hvis du ønsker at give dit gamle trægulv nyt liv kan dette ske ved hjælp af en grundig gulvafslibning med en efterfølgende behandling af gulvets overflade, for eksempel med olie eller sæbe.

En gulvafslibning fjerner op til to millimeter af gulvets overflade. Der skal som regel ikke mere til for at fjerne de overfladiske skønhedspletter som skæmmer træværket og gør gulvet grimt at se på.

image

Du vil højst sandsynligt blive overrasket over at se hvor stor en forskel en professionelt udført gulvafslibning kan gøre. Træværket vil blive flere toner lysere og helt ensartet i overfladen. Det vil nærmest være som at få et helt nyt gulv. Og med den rette efterbehandling kan dit gulv komme til at stråle som var det lige blevet lagt.

Kan jeg selv slibe gulvet?

Du kan godt selv leje en maskine til afslibning af gulve – men selve det at udføre en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling er temmelig hårdt arbejde.

Derfor anbefales det at du får en dygtig og erfaren gulvsliber til at løse opgaven. På den måde er du sikker på at resultatet bliver helt optimalt, og at dit gulv får den smukkeste og mest slidstærke overflade.

Du kan finde din gulvmand hos det danske gulvfirma Gulvkanonen. Læs mere på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder