Få dine forsendelser frem til tiden med Bring

07 November 2018
Astrid Pedersen
Få dine forsendelser frem til tiden med Bring

Bring er en svensk leverandør af post- og forsendelses services. Virksomheden er et aktie selskab, som er ejet af Posten Norge (det nationale postvæsen i Norge), og har været aktivt i Sverige siden de tidlige 90’ere. Bring er oprindeligt specialiseret inden for udbringning af post forsendelser som især breve og magasiner for større erhvervs kunder – såvel B2B og B2C distribution – og er nu en af de største spillere på det nordiske marked for distribution, forsendelse og logistik.

Bring har i løbet af de seneste årtier udviklet følgende forsendelses og logistik tjenester, som er til rådighed for kunderne på det internationale marked: Bring Cargo (national og international gods transport med bil, tog, båd, eller fly), Bring Express (ekspres- og kurer leverancer), Bring Frigo (temperatur reguleret transport af fødevarer), Bring Parcels (pakke udbringning), Bring Supply Services (supply chain/fjeredeparts logistik løsninger), Bring Mail (lokal, national eller international distribution af breve, varer og reklamer for erhvervsdrivende), Bring Citymail (post løsninger for erhvervskunder i Sverige) samt Bring Transport (transport og logistik løsninger i hele verden).

Skal du sende pakke som privat person til andre personer bosat i Norden, er Bring et ganske udmærket alternativ til andre eksisterende aktører på markedet. Med Bring som forsendelses aktør er din privatpakke i sikre og professionelle hænder – og du kan stole på, at din pakke når frem, intakt og til tiden.

Find din billige Bring forsendelse online – det betaler sig

Hvis du vil benytte den erfarne og robuste forsendelses tjeneste Bring, når du skal sende pakker, kan du med fordel finde den billigste pris på din Bring forsendelse på den danske online tjeneste pakke.dk. Pakke.dk er en portal, som sammenligner priser på de største og mest anerkendte operatører på markedet, og finder den billigste og mest optimale metode frem til dig. Læs mere på pakke.dk

Flere Nyheder