Få lagt gulvvarme med gulvvarmemåtter

20 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Forestil dig lige det med, at du en kold vinterdag skal tidligt op om morgenen, mens det stadig er kulsort udenfor, og du ikke kan se en hånd for dig.

Om du så skal hen at pakke dig i alskens tøj for at cykle på arbejde og håbe, der er medvind på cykelstierne, ikke alt for isglat eller andre farlige situationer, eller du har sat din bil til at varme sig op dagen før, men du stadig skal skrabe is af den i den bidende kulde, så kræver det en god start på dagen.

I gamle dage måtte mange rende over i et fyrrum, hvor de kunne tage et bad, eller de måtte nøjes med et koldt karbad – og toilettet var et skur i haven.

Nu om dage er man jo kommet langt på den front, men sådan noget som et træde ud på et koldt badeværelsesgulv kan altså bare give en dårlig start på dagen!

Få indlagt noget gulvvarme på en praktisk måde

Men du tror måske ikke lige, at du har råd til at få indlagt gulvvarme, for selvom mange hjem efterhånden har gulvvarme og specielt på badeværelserne, så er der stadig mange steder, hvor man ikke har det.

Specielt gamle hjem kan skorte på den slags, og det er jo ikke bare det med at få indlagt selve gulvvarmen, som er dyr, det er også alt arbejdet med at brække gulvet op, lægge gulvvarmen ned og lægge et nyt gulv på – og så skal der helst ikke være fejl undervejs, så man skal gøre det om!

Man kan vælge sådan en løsning med at have varmrør under gulvet på badeværelset, men der er også den smarte løsning, som hedder gulvvarmemåtter, hvilket mange benytter sig af.

Og så koster de heller ikke så meget, så stort set de fleste kan få råd til det.

Flere Nyheder