Få malet dit hus træværk af en professionel maler

12 July 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du er den glade og lykkelig ejer at et sommerhus, der er lavet af træ eller en træterrasse skal du være opmærksom på at det med jævne mellemrum skal have en kærlig hånd i forhold til vedligeholdelse. Der skal både tjekkes om der er noget af træværket der trænger til at blive udskriftet, om der er kommet alger der ikke alene er grimt, men også er glat.

Det er også vigtigt at træet bliver malet. Enten med en maling med farve eller med noget træbeskyttelse. Du kan i princippet selv gøre det men du kan også få en professionel maler til at male dit træværk. Det kan f.eks. være https://malerkanonen.dk/.

Start med at få dit træværk sandblæst

Hvis du har valgt at dit hus og terrasse skal males eller have ny træbeskyttelse kan det være en god ide at starte med at få det sandblæst. En sandblæsning efterlader træværket uden alger, snavs og gammel maling. Det er vigtigt at sandblæsningen foregår med fint sand, da det ellers kan ødelægge træet. Samtidig er det vigtigt at træet får lov til at tørre inden det males. Ellers kan der opstå fugt. Det giver dig også en bedre mulighed for at se om træet er sundt eller om der er nogle planker der skal udskiftes, inden der bliver malet.

Find den rigtige maler

Da det ikke er ligegyldig hvem du sætter til at male dit hus eller andet træværk, er det en god ide at sætte tid af til at finde den helt rigtige. Kontakt mindst 3 forskellige malerfirma og få et tilbud. Ved at kontakte flere får du en ide om prisen, men det er også vigtigt at du finder ud af hvad tilbudet indeholder og hvilken maling de har planer om at bruge. Er det en billig og dårlig maling, vil du snart skulle have malet igen.

Flere Nyheder