Få wellness i hjemmet med maling af badekar

Få wellness i hjemmet med maling af badekar

Få wellness i hjemmet med maling af badekar

Et lækkert, skinnende badekar indbyder til lange, varme karbade, som er helsebringende for krop og sjæl. Hvis du er i besiddelse af et rummeligt badekar, har du således nøglen til ren luksus i dit eget badeværelse. Et badekar kan nemlig snildt danne rammen om en skøn hjemmespa – alt hvad det kræver, er et minimum af udstyr.

Du kan for eksempel vælge at nedsænke dit legeme i det lune vand til tonerne af dæmpet musik, og yderligere akkompagneret af levende lys på bassin kanten. Og du kan selvfølgelig tilsætte vandet duftende olier, blødgørende salt, urter eller skumbad helt efter eget valg. Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at tilbringe i badekarret. Og når dit karbad er overstået, kan du gå direkte i seng uden at skulle bekymre dig om hjemtransport – eller betaling i dyre domme!

Få badekarret til at stå som nyt igen

Hvis dit badekar har mange år på bagen, og derfor bærer præg af en vis grad af slitage, er det dog langt fra sikkert, at det befordrer luksus og wellness. Et slidt badekar vil typisk vise tegn derpå i form af gulbrune plamager der, hvor emaljen er allermest slidt – for eksempel foran afløbet, rundt langs kanten af karrets inderside, og rundt om rør og armatur. Disse misfarvninger opstår, når kalk og okker fra vandet aflejrer sig i emaljen, og de får badekarret til at fremstå temmelig uappetitligt.

Et slidt badekar indbyder, med andre ord, ikke til den store spa oplevelse. Du behøver dog ikke at smide badekarret ud, blot fordi emaljen er blevet lidt misfarvet i overfladen. Med stor sandsynlighed kan dit badekar sagtens blive flot igen. Det kræver blot den rette behandling fra en erfaren håndværker. En professionel badekarsmaler vil på kort tid kunne genskabe den hårde skinnende emalje – og så er dit badekar parat til wellness igen!

Læs mere om emaljering af badekar på badekarsmaler.dk