Find de mest relevante SharePoint kurser på højt niveau i København

28 January 2021
Astrid Pedersen

I de fleste moderne kontorbaserede virksomheder anvendes Microsoft Office 365 pakken som standard arbejdsplatform. Og til denne platform hører som regel Microsoft SharePoint.

Hvad er Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint er et værktøj som er utroligt anvendeligt til mange formål som handler om online publicering, videndeling og team work.

Mange virksomheds organisationer bruger Microsoft SharePoint til oprettelse af websites, men det versatile redskab kan også anvendes som et sikkert sted til at gemme, organisere og dele data samt få adgang til informationer fra en hvilken som helst enhed. Microsoft SharePoint kan tilgås via en helt almindelig browser på din pc eller laptop eller gennem en app på din smartphone eller på din tablet.

I de fleste virksomheder anvendes Microsoft SharePoint i forbindelse med Microsoft 365, i denne sammenhæng en cloud baseret tjeneste som er hostet af Microsoft og som derfor ikke skal installeres og implementeres på virksomhedens egne lokale servere. Denne løsning fungerer på abonnements basis og fås i flere forskellige varianter.

Med en Microsoft SharePoint løsning kan medarbejderne oprette intranet eller web baserede sites hvor de kan dele dokumenter og data med kolleger, partnere og kunder. Hvis dine medarbejdere skal have de bedste forudsætninger for at anvende denne service helt korrekt er det en god idé at ruste dem optimalt til opgaven med et Microsoft SharePoint kursus København. Og et sådant kan du bestille via 4D.

Hvem er 4D?

4D er en af de førende danske kursus udbydere som igennem mange år har foranstaltet vel tilrettelagte IT kurser særligt rettet mod erhvervslivet. Hos 4D finder du således en bred vifte af relevante Microsoft Office 365 kurser som medarbejdere på alle niveauer kan have glæde af – her under særlige kurser i Microsoft SharePoint.

Du kan læse meget mere om de forskellige Microsoft SharePoint kurser og kontakte 4D direkte via virksomhedens hjemmeside 4.dk

Flere Nyheder