Find den bedste behandling mod skæve tænder

04 May 2021
Silje Hansen

Går du og drømmer om at kunne smile igennem eller grine, når du er i selskab med andre, uden at skulle bekymre dig om de skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. Så er det ikke længere nødvendigt at skulle bære rundt på de togskinner eller ganebøjle, som de fleste måske er bekendt med. De er store og synlige, og kan være voldsomme at have på for unge og voksne mennesker. 

Nu har du mulighed for at vælge en mindst lige så effektiv og sikker behandling mod skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne. Med en invisalign behandling kan du diskret regulere de skæve tænder i munden, så du får et flot og naturligt smil. Dermed skal du ikke længere holde munden lukket eller være utilfreds med dine tænder.

En invisalign behandling er sikker og diskret

Med en invisalign behandling kan du nemt og sikkert rette de skæve tænder på plads i munden. Det er en ny og smartere metode, som er blevet gennemtestet af mange med stor succes. Det er derudover ideelt for unge og voksne som ønsker en langt mere diskret bøjle, som stadig har samme virkning som den traditionelle bøjle.

En invisalign behandling består af en gennemsigtig bøjle, som bliver designet og skræddersyet efter dine tænder og mund. Den kommer dermed til at sidde tæt og komfortabelt i munden, så omgivelserne næsten ikke vil lægge mærke til, at du har bøjlen på. Derudover har du selv mulighed for at tage bøjlen af, hvis det er nødvendigt. Det kan være aktuelt, når du skal børste tænder eller spise mad, som du ellers ikke ville kunne gøre med bøjle. 

For at få den bedste virkning og det mest effektive resultat, er det vigtigt at du har bøjlen på i minimum 22 timer i døgnet.

Bestil tid til en invisalign behandling hos en af de bedste på markedet her. 

Flere Nyheder