Hæv din websites niveau med en dygtig tekstforfatter

05 April 2021
Astrid Pedersen

Hvis du er i besiddelse af en webshop eller en corporate website, og du ikke føler at du får de konverteringer i form af direkte salg eller henvendelser som du ønsker, bør du søge at løfte niveauet på indholdssiden. Til dette formål kan du med stor fordel anvende en dygtig tekstforfatter som kan hjælpe dig med at skabe vedkommende og relevant indhold i form af vel tilrettelagte tekster som for eksempel kan ledsage dine produkter og kategorier.

Produktbeskrivelser og kategoritekster til din shop

Sælger du produkter – for eksempel fysiske varer, abonnementer eller andet – igennem en webshop vil du altid kunne vinde på optimering af denne. Dette kan for eksempel ske ved hjælp af uddybende produktbeskrivelser og informative kategoritekster.

I en webshop har du ikke på samme måde som i en fysisk butik mulighed for at indgå i direkte face to face dialog med din kunde. Al kommunikation er envejs hvilket betyder at den skal være så let tilgængelig og informativ som overhovedet muligt hvis den skal kunne overbevise kunden om at netop denne vare er den rette. Derfor bør du sørge for solide og konsistente produktbeskrivelser udført i et flydende sprog som fortæller kunden alt hvad der er værd at vide om de enkelte varer.

Da de fleste webshops er bygget op omkring kategorier – for overskuelighedens skyld – bør hver kategori ligeledes være forsynet med en beskrivende tekst. En god kategoritekst indeholder oplysninger omkring kategoriens type og varerne i kategorien. Og så tjener en fyldig og udbygget kategoritekst samtidig et vigtigt formål når det handler om SEO.

Hvor får jeg den bedste hjælp til de gode tekster til hjemmesiden?

Hos det danske SEO bureau Wordpens kan du altid få kvalificeret hjælp i form af en dygtig og veluddannet tekstforfatter som kan skabe kvalificeret indhold til dit website. Læs mere på https://wordpens.com/cases/ 

Flere Nyheder