Hvorfor shoppe designermøbler til huset?

29 December 2020
Anne-Mette Hansen

Møbler spiller en stor rolle i vores hverdag. Vores hjem er fyldt med dem i hvert eneste rum. Vi bruger dem til at sidde i, ligge på, få lys fra eller opbevare ting i. Møbler er funktionelle og har mange formål. Men de skal også være dekorative og få boligen til at fyldes med sjæl, liv og varme. 

Designermøbler har det hele. Men hvorfor skal du vælge dem? Læs med her, og få fem gode grunde til at købe designermøbler. 

1. Du får et gennemført design

Designmøbler er yderst gennemførte. De er ikke designet med omtanke for, at det skal være billigt og hurtigt at producere. Tværtimod. Og selvom de er fremstillet med fokus på et flot design, så er de stadig skabt med omtanke for funktion.

2. Du hylder danske designtraditioner

Du finder alverdens designmøbler i Danmark. Vi er endda også kendt i udlandet for vores kendte møbel designere og deres gennemført designs; som Arne Jacobsens Ægget lænestol, Piet Heins Super-Elipse bord, Poul Henningsens PH-lampe og mange flere. 

3. Du kan skabe sjæl i dit hjem

Dansk og skandinavisk design er kendt i hele verden. Det er ikke kun pga. møblernes funktion. Det er også deres smukke stil, som kan skabe liv i ethvert hjem. Det er både spændende farver og lækre materialer, der gør det. 

4. Du får høj kvalitet

Skandinavisk og dansk design er kendt for høj kvalitet. Gode materialer. Veludførte designs. Som holder i mange år. Den gode kvalitet matcher designmøblernes tidløse designs.

5. Du får et tidløst og holdbart møbel

Dansk design er indbegrebet af tidløst design. Det kræver ingen beviser. Se bare på, hvornår de fleste af de populære danske design er skabt? Mange går helt tilbage til 30’erne og er faktisk endnu mere populære den dag i dag. 

Læs meget mere om at shoppe design møbler til huset her!

Flere Nyheder