Installer din robotplæneklipper

26 February 2021
Maya Hindsberg

En robot plæneklipper er yderst smart, men for at den ved, hvor den skal køre, hvilke områder, der skal klippes, og nok vigtigere, hvilke der ikke skal, er du nødt til at sætte kabler ned. Kablerne er nemlig med til at sende information til plæneklipperen om, hvor den skal køre. Du kan godt selv stå for installation af robotplæneklipperen, men du kan ofte også bestille en montør med, når du køber en robotplæneklipper. Det betyder nemlig, at du ret hurtigt og nemt vil kunne begynde at få klippet græsset, og du slipper derudover for at bruge tid og kræfter på at skulle sætte den op, det bliver ikke nemmere.

Nu kan du nyde tiden

Med en robotplæneklipper har du en maskine, der er stort set lydløs. Derudover er det muligt at købe en, der oplader via solceller og derfor kan du bare slå benene op, sidde på terrassen med et glas vin, og se på at din græsplæne bliver slået, imens du griner over, at dine naboer står og tumler med en tung og træls græsslåmaskine. Du kan altså slappe af på dine fridage, i stedet for at skulle bekymre dig om, at skulle slå græsset.

Godt at vide

Det kan godt tænkes, at en robotplæneklipper er designet til at kunne klippe kanterne, men derfor er det stadig en god ide, at gå dem igennem manuelt fra tid til anden. For selvom en robotplæneklipper kan klare en helt normal have, så kan du risikerer, at kanterne bliver overset en smule. Er din have derudover meget stor, så kan det være en god ide at købe en ekstra kraftig en af slagsen.

Derudover kan du ikke bare gå i gang med at slå græs med den. Den skal installeres, der skal sættes kanter ned, der skal opstilles en ladestation osv. Når du vælger en ladestation, er det en god ide at stille den i skyggen, og væk fra nysgerrige øjne.

Flere Nyheder