Kom ud af dit misbrug eller afhængighed

16 September 2018
Troels Nielsen
image

Misbrug kan ramme alle

Alle mennesker kan blive ramt af misbrug eller afhængighed i løbet af deres liv. Det kan typisk være misbrug af alkohol, medicin eller spil. Mange forskellige faktorer kan udløse afhængigheden og misbruget – eksempelvis skilsmisse, fyring på jobbet, drømmen om at vinde den store gevinst eller helt andre scenarier, som pludseligt opstår i et livsforløb.

Misbrug går ud over andre end dig selv

Hvis du kommer ud i et misbrug, så vil det på et eller andet tidspunkt også gå ud over din familie, venner eller kolleger.

Et misbrug påvirker din krop og dine beslutninger, og efterhånden kan hele din vågne tid været styret af din afhængighed i en grad, så du tilsidesætter andre mennesker. Tænk eksempelvis på børn som har forældre der er alkoholikere, og hvor barnet aldrig kan vide sig sikker på den voksnes sindstilstand. Det giver selvsagt en kæmpe utryghed.

Der er hjælp at hente

Heldigvis står du ikke alene i verden, hvis du gerne vil ud af dit misbrug. Der findes nemlig behandlingscentre, som kan hjælpe dig videre i dit liv. Et meget kvalificeret center finder du på hjemmesiden https://behandlingscenter-stien.dk. Behandlingscenter Stien kan hjælpe dig ud af enhver form for misbrug, og behandlingen foregår professionelt og anonymt.

I skønne naturomgivelser kan du stille og roligt komme ud af din afhængighed, og lære hvordan du skal komme videre i dit liv og genoprette kontakten og tilliden til dine omgivelser.

Enhver person har sin egen historie og sin egen baggrund. Derfor tager behandlingen også udgangspunkt i individuelle behov, og der lægges et program, som er specielt tilpasset den pågældende person. Familien bliver også involveret med henblik på at opnå en samlet højere livskvalitet.

Tag det første skridt 

Tag det første skridt i dag – det kan være begyndelsen til et nyt og bedre liv for dig selv eller for én du holder af.

Det er nemt at kontakte Behandlingscenter Stien via kontaktformularen på deres forside. 

 

 

Flere Nyheder