Lad medarbejderne vælge gave

12 March 2021
Tina Høy

Er I en virksomhed, der søger efter gode gaver til medarbejdere eller kunder? Mange virksomheder giver i dag fx jule-, påske-, jubilæumsgaver mm. til deres medarbejdere og forventningerne er efterhånden høje fra medarbejdernes side. 

Medarbejderne sætter nu også pris på firmagaver fra deres arbejdsgiver og glæder sig til at modtage den og komme hjem med den til familien. Men firmagaver er også blevet et signal fra virksomheders side. Kender vi vores medarbejdere? Hvad bruger vi vores penge på? Der skal helst være tanker bag en gave.

Gaver medarbejderne kan bruge

Så hvordan skaber I som virksomhed værdi for medarbejderne med den gave, I giver? Forventningerne til julegaverne fra medarbejdernes side er nok primært, at det er noget, de kan bruge. 

Julefabrikken har det, de kalder “Vælgergaver”. Det er en god løsning, da I giver medarbejderne mulighed for at vælge deres egen gave.

Med det store udvalg af gode og populære produkter og mærkevarer kan medarbejderne ikke undgå at finde noget, de kan bruge. Hvis de ikke mangler noget, og intet i udvalget tiltaler dem, er der altid en mulighed for at vælge en kurv med lækkerier i form af vin, snacks, søde sager, små skåle osv. Hvis man vitterlig har alt, kan man fx vælge lysestager eller lign. og forære dem i gave. 

At tilmelde sig Vælgergaver kræver bare, at I er minimum 15 personer, og medarbejderne kan vælge blandt hele 24 forskellige gaver. De giver mulighed for, I kan vælge mellem forskellige priser. 

Julefabrikken hjælper både små og store virksomheder og offentlige institutioner med firmagaver, og de leverer på den måde god stemning til arbejdspladsen. 

Overrask med en gave

Det kan anbefales at give en gave som en overraskelse, fx hvis I har opnået et mål, eller der er blevet arbejdet ekstra hårdt i en periode. Derudover er det selvfølgelig også muligt at bestille gaver til kunder og samarbejdspartnere.

Flere Nyheder