Sådan kan du skabe wellness derhjemme

26 October 2021
Steffen Hansen

advertorial

På et badeværelse kan du få lov til at slappe helt af efter en lang dag på arbejdet, med enten et dejligt bad eller brusebad. Wellness er godt til vores velbefindende og det er vigtigt, vi sørger for at få slappet af, når vi har travlt. I dette indlæg har vi skrevet et par idéer til, hvordan du kan optimere dit badeværelse, så du kan opnå den fulde wellness oplevelse, når du skal i bad. 

 

1. Varme i gulvet

Hvis du gerne vil komme ud af badet, og træde på et dejligt varmt gulv, så kan du overveje at få lagt varme i gulvet. Det kan have en helt beroligende og dejlig effekt, specielt når man lige kommer ud fra et dejligt varmt bad. Med varme i gulvet kan du regulere varmestyrken, så det passer helt til dine behov. Det kan også blive rart til om vinteren, hvor temperaturen udenfor godt kan mærkes i huset. Med varme i gulvet kommer du ikke til at fryse dine tæer, når du er på toilet eller står i badet. 

 

2. Få renoveret dit badekar

Hvis du har et gammelt badekar, der har en masse rester af kalk eller lignende på sig, så kan du få den renoveret. Hvis du gerne vil igang med bruge dit badekar noget ofte, så kan du overveje at få lagt en ny emalje på badekarret. Det er den ultimative wellness gode, som du har i et badekar. Derfor kan det kun betale sig at få den istandsat, så du kan nyde godt af den. Du vil takke dig selv i sidste ende. 

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om re-emaljering af badekar, så kan du læse med via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/badekar-emalje/ 

 

3. De mindre ting

Du kan også opnå fuld wellness, når du skal i bad, med duftlys eller varme håndklæder, der ligger klar til dig, når du træder ud af badet. Forkæl dig selv, så du kan få slappet godt af efter en hård dag. Du kan også købe fine planter, der kan pynte pænt ude på badeværelset. Det er ofte de mindre ting, der kan gøre en helt stor forskel på udseendet i dit badeværelse. Derved føles det også mere, som om du er på et wellness ophold, når du i realiteten egentlig bare er derhjemme. 

Flere Nyheder