Single rejser – Vær alene sammen med andre

10 December 2018
Lykke Holzmann Søby
image

Bare fordi man ikke har en partner, behøver man ikke gøre alting alene Events4singler har nogle fede rejser til spændende destinitioner, der er lavet specifikt til folk der rejser alene. Deres rejser er lavet så du rejser alene sammen med andre – forvirret? Det skal du ikke være. Det er en fed idé rejseselskabet har fået og det er en fantastisk mulighed for enlige at komme ud at opleve verden sammen med andre, der ligesom dig også mangler nogen at rejse med. Der kan være mange grunde til at man vil rejse alene, måske har man en partner eller venner der ikke bryder sig om at rejse, måske har man bare brug for at møde nye mennesker eller måske vil man bare ud og udforske verden. Der er ikke nogen facitliste – vi ved ikke hvorfor du vil afsted, og det er også lige meget for hvert år rejser flere hundrede singler af sted og får en på opleveren.

Undersøgelser har vist at det folk ofte mangler når de er single, er én person at rejse med – men hvorfor kun én? Hvorfor ikke en hel gruppe af mennesker. Single rejser er en perfekt måde at møde nye mennesker på – man har ikke noget valg. En af de fedeste ting ved at rejse alene er at man ikke skal gå på kompromis med nogen eller deltage i events der ikke siger dig noget. Når du rejser alene er det dig der bestemmer, hvor du skal hen og hvad der skal ske når du når din destination. Måske er du egentlig ikke så glad for at være alene, men det behøver du heller ikke på en single rejse – her kan du møde en ny kæreste eller nye venner eller du kan lære at være single og stolt over det.

Tag på en singlerejse og få kanonoplevelser på Cuba, en vandretur i Frankrig eller hvad med en badeferie på Rhodos? Der er masser af oplevelser at komme efter også selvom du stdig venter på den store kærlighed.

Se de aktuelle singlerejser her.

Flere Nyheder