Test venskabet af med en outdoor tur

15 March 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan lyde lidt farligt, at man ligefrem vil teste af, hvor gode venner man er, for så kan det lyde som om, at man tvivler på det på forhånd.

Men man skal mere se det som, at man vil finde ud af, om man kan klare sig sammen under barske forhold, for det går godt i det daglige, men der er man også beskyttet, og der er altid hjælp at hente.

Men når man er ude i ens Haglöfs jakker og har taget alt det andet gode udstyr med, så er man stadig lidt overladt til sig selv, så man skal virkelig være sikker på, at man kan klare sig sammen med den, man er afsted med – for det kan blive ens redning.

Og når man så trods alt klarer den, så er ens venskab blevet styrket; mens det værste, der kan ske, er, at man finder ud af, hvor ens begrænsninger som venner er.

Og så kan man arbejde videre med at styrke de områder, hvor man er lidt svag sammen.

Outdoor

En tur outdoor knytter jer nærmere sammen

Det starter allerede med planlægningen, at man bliver enige om, hvad man skal have med, hvor man skal hen, og hvordan man fordeler rollerne mellem sig.

Det kan ende med at blive en smule for pædagogisk, men man er nødt til at have aftalt langt de meste på forhånd ned til de mindste detaljer, for hvis man pludselig befinder sig i en storm eller en nødsituation, så skal hver person vide, hvad der er ens opgave, og hvad man skal gøre i den givne situation.

Dette kan man ikke bare afgøre på det stedet, og ved at finde ud af det på forhånd kan man også forberede sig mentalt og fysisk på de opgaver på forhånd.

Der venter jer i hvert fald en uforglemmelig oplevelse sammen derude!

Flere Nyheder