Tjek referencer, inden du vælger en maler til facaden

29 July 2021
Camilla Skøtt

Skal facaden sættes i stand, og har du ingen planer om selv at trække i arbejdshandskerne? Så skal du have fat i en dygtig maler, og i den forbindelse har vi et godt råd: Tjek altid referencer, før du takker ja til et tilbud.

Der findes mange malere derude, og hvis du er på jagt efter en i Hørsholm-området, kan vi anbefale dig at tage et kig på https://malerkanonen.dk/malerfirma-hoersholm/. Men uanset om du går med vores anbefaling eller kigger dig omkring efter en anden maler, er det en god idé at kigge lidt på anbefalinger og referencer. 

Facadearbejde er en større opgave, og det er ikke noget, man bare sådan lige gør om, hvis det ikke bliver godt. Derfor kan du med fordel spørge det malerfirma, du er i dialog med, hvad de ellers har lavet af lignende projekter – og så tage et kig på dem.

Få gerne tre forskellige tilbud

Når du har fundet to-tre malere, der har gode referencer, kan du med fordel indhente et tilbud fra hver af dem. Det er altid en god idé at få mere end et tilbud – også selvom du synes, det første lyder acceptabelt. Både fordi der kan være forskel i priserne, men der kan også være stor forskel på materiale og leveringstid.

Har du tre tilbud mellem hænderne kan du sammenligne indbyrdes. I den forbindelse er det vigtigt at huske, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Det kan også være tilbuddet fra den maler, der kan ordne din facade på det tidspunkt, der passer dig bedst eller som bruger den økologiske maling, du gerne vil anvende.

Tilbage er der vist kun at sige held og lykke med jagten på din maler. Vi håber du finder den helt rette til lige præcis dit projekt, så du kommer godt i mål.

Flere Nyheder